e dreptul clientului , dar eu nu m-am referit la cei de pe forum , nu stiu cum sa iti explic...
-gameplay retardat,,nici pe departe adecvat consolelor high end.Realitatea e realitate,nu se poate cobori in mediul virtual unde e nevoie de putina viteza.
-apararea "tactical" ce nu poate fi dezactivata in online decat in modul friendly.Eu unul nu inteleg cum te poti apara numai la distanta de 1 metru fata de adversar.E foarte deranjant cand joci cluburi(ceea ce eu joc 90% din timp) si pro-ul adversarului te face praf fiindca nu poti sa il ataci direct.
-suturile de la distanta care intra pe banda rulanta.
-centrarile din corner aproape de necombatut.
-alunecari criminale de la spate care nu sunt nici macar sanctionate ca fault(in majoritatea cazurilor) si se considera deposedari.
-viteza incredibila a fundasilor si neta lor superioritate in fata atacantului,practic nu ai nici o sansa sa treci corp la corp sau prin dribling.
-in modul cluburi,daca joci fara "Any" computerul se apara perfect si paseaza numai la fix.
ETC...
Unde e legatura cu realitatea?Doar in viteza mica a gameplay-ului,in greutatea mingiei...nu inteleg nimic.
Apoi sunt buguri de soft:
-nu imi salveaza modificarile pre-game in componenta formatiei
-nu imi salveaza setarile butoanelor de la un meci la altul
-imi ingheata consola in kick off cand joc impotriva unei echipe din creation center
-probleme in continuare cu headsetul in modurile online
Astept ca varianta finala sa ma contrazica, dar detaliile conteaza la MAXIMUM .
edit ovilix : am vrut sa investesc intr- un procesor monstru dar se pare ca noul engine " ignite " nu va veni pe pc, astia isi bat joc de noi ...