Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Am un psihopat in bloc, sfaturi?
-
Senior Member
Rasko, eu cred in zicala asta: "cainele care latra, nu musca"
Si eu am avut probleme similare cu vecinii de la etajul inferior, nu stiu daca ti-am povestit, cand am intrat peste ei in casa pana la urma. Dar in afara de asta nu s-a intamplat nimic. Adica au fost tari in gura, doar atat.
Pentru siguranta si liniste sufleteasca eu zic teaser sau spray. Eu am spray. Si e mai mult pentru siguranta celuilalt, ca daca apuc sa dau in el, il fac carne de mici.
Poti comanda teaser de pe site-uri gen okazii, olx, etc sau magazine military shop.
Il legatura cu individul ala:
Poti intreba administratora blocului sau alti vecini daca a fost vreodata violent fizic, nu doar verbal.
Amenda nu o s-o plateasca si sa iei legatura cu un avocat nu vei rezolva nimic, zic eu. Mai ales sa il dai in judecata. Omul e nebun. Asta nu inseamna ca trebuie trecut cu vederea, dar zic ca nu rezolvi nimic.
Daca nu rezolvi nimic pana la urma, ori il iei cu frumosul si vezi care e problema lui (sa ai si 1-2 amici cu tine in caz de scandal). Daca nu intelege nici asa, la prima problema, o rezolvi old school. Daca de respect si intelegere nu stie, macar sa stie de frica.