Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4143 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Hunter X Hunter Movie - The Last Mission (2013) La cat de des apar, capitolele din banda desenata, si la cat de mult imi place serialul animat, pot sa spun ca mi-a incalzit inimioara.... Cat despre film nu are cine stie ce poveste, dar e bine venita 7/10
    Scooby Doo Frankencreepy (2014) Inca imi doresc sa se faca un serial mai matur la Scooby Doo! **** this movies, dar imi satisface pofta de Velma Dinkley dar filmul in sine este destul de funny si enjoyble 8/10
    Leprechaun Origins (2014) Un film care nu explica nici o Origine, sau nimic.... pur si simplu e facut pentru ca.... habar nu am de ce a fost facut! sa-mi bag pixul in priza.... 1/10! Nu se merita nici macar ca poveste, pentru personaje, nici macar pentru horror factor. NImic din acest film nu merita atentia pe care i-am dato
    I Know That Voice (2013) is a documentary about voice acting! 9/10
    Sex Tape (2014) O comedie la care nu am scos nici macar un zambet! Nici macar premiza nu este funny in sine.... 1/10
    Once Bitten (1985) primul film in care Jim Carrey joaca rol principal... a fost funny dar nici chiar asa de funny cum mi-as fi dorit eu sa fie 6/10 Film cu Vampiri... in caz ca nu v-ati prins... si tipul nu suge decat sange de virgini, de langa oua
    C.H.U.D. (1984) film horror din ani 80! Efecte practice si nu CGI ceea ce mi-a placut. Cat despre celelalte elemente nu sunt cine stie ce, dar nici rele nu-s! Horror factor foarte scazut, dar macar e prezent. 5/10
    Sin City 2 A Dame To Kill For (2014) why this movie was made? se vede lipsa interesului in el si asta poate e gap-ul dintre ele cele doua filme... dar mie unul mi-a placut mai mult primul si acest film mi-a facut pofta sa-l revad pe acela. 4/10
    How to Train Your Dragon 2 (2014) In schimb acest film a fost o surpriza enorma pentru mine. 9/10 de-abia astept sa vad partea a 3-ea din serie.
    Planet Hulk (2010) Cea la filmele de animatie Marvel mma face sa-mi doresc sa se ridice la nivelul celor LIVE ACTION! 6/10
    Sahara (2005) M-am tot tinut sa vad acest film si de fiecare data mi s-a distras atentia de alte chestiii! 9/10 Povestea e interesanta, personajele destul de interesante, nu-s asa de interesante ca Dr Jones sau Drake dar merg. Mi-ar fi placut sa le vad in alte situatii. Acest film mi-a adus aminte de filme cum ar fi Armour of God, Armour of God II: Operation Condor sau filmele Indiana Jones mai putin al patrulea.
    Superheroes: A Never-Ending Battle (2013) al documentar despre benzi desenate 8/10
    Angry Video Game Nerd The Movie (2014) nu stiu daca ar rost sa zice ceva despre el. e tot ce si-a dorit sa fie... singurul minus e ca nu prea am ras cat de mult mi-as fi dorit eu sa rad la el. 9/10
    Airplane! (1980) comedie tot de pe netflix si din nou i-am dat play! 7/10 nu e cine stie ce comedie dar macar la asta am scos un zambet si un ras doi
    TimeCop (1994) era pe netflix si i-am dat play... am atipit pe la mijloc si cand m-am trezit la final pot sa spun ca nu am pierdut nimic... boring movie. 4/10
    Stake Land (2010) Vampire movie, slow very slow vampire movie. 6/10
    Guess Who (2005) Cred ca faptul ca-s single, ma face sa ma uit la filme de genul asta si sa vars cate o lacrima cand totul se rezolva intr-un final. **** me need a woman. 8/10 filmul e destul de funny, si durat ceva vreme pana sa-l vad.
    Heavenly Sword (2014) movie after the game cinematics... scuteste pe cei care nu au jucat jocul de il mai juca 7/10
    Attached Images Attached Images how_to_train_your_dragon_2_wallpaper_for_iphone_5.jpg angry-video-game-nerd-movie-2014.jpg l-lgj2h4p7lm5qtf.jpg 227887.1020..jpg guesswho20059243_f.jpg stake_land_freemovietag.jpg heavenly-sword-br-dvd-img-720x517.jpg supeheroes-never-ending-battle.jpg planet_hulk_dvd_cover.jpg gekijouban_hxh.png sin-city-dame-kill-banner.jpg chud_ver2.jpg once-bitten.jpg 4f2b590864ff38e818c75312f81b1cbf_500x735.jpg i_know_that_voice_xlg.jpg 20140411_leprechaun_642xvariable.jpg frankencreepy_dvd.jpg