Quote Originally Posted by kobayashi View Post
@PoisonRemeny:
Adica 50 de ore ti se pare putin jucat pt a avea si eu cateva legendare in inventar sau cum!? Sistemul de loot e o mizerie in opinia mea, pt altii e bun normal cand le pica 2-3 legendare/zi jucand acelasi content ce-l joc si eu, insa pt cei mai putin norocosi ca si mine care nu le prea pica nimic le vine din ce in ce mai greu sa continue sa joace acest joc.
Iar faza cu reputatia si ca imi cumpar legendare de la magazin sincer nu imi ofera aceeasi satisfactie ca si cand as primi o legendara ca si drop. Nu am mai jucat nici un joc pana acum in care sa imi fi cumparat de la in game store legendare, mi se pare o tampenie si nesatisfacator. Sunt parerile mele si nimeni nu trebuie sa fie de acord cu ele, daca mai era necesar sa zic asta.
si eu am primit deja o gramada de engrame legendare si nu mi-a cazut nimic pana acuma numa resurse sau iteme albastre (ma rog resursele sunt pont) in schimb mi-a cazut din engraba albastra legendara o data. Parerea mea ca e acceptabil poate sunt eu obisnuit cand jucam wow si abea acelasi ghinion niciodata nu mi-a cazut ceva bun.