Nu ştiu dacă sa plâns lumea dar mie nu prea mi se pare normal ce fac bungie cu xur.
In primul rând armele exotice nu au ce cauta la el, care mai este plăcerea de a găsi o exotică dacă bagă câte una în fiecare săptămână, am un prieten în listă care avea ice breaker şi se simţea special, acum toată lumea îl are sa dus dracu de felling.

In al doi-lea rand le dai dracu de bounty-uri că şi aşa apare la xur, un băiat din lista mea de prieteni fără să am am vreo treabă cu el, fiind prima oară când vb, a intrat în timp ce patrulam pe lună, avea un bounty de făcut şi nu reuşea singur, trebuia să îl ţină pe pogoth în viaţa până apărea xyor the unwed, ne-am chinuit vreo 3 ore până să reuşim, am stat până l-am dovedit, după o luptă din asta începi să iubeşti jocul, când apare la xur îţi bagi ceva în el, eu am patience & time dacă apare la xur asta este, numai sunt special, cu armurile sunt deacord, câteodată am impresia că jucători au devenit nişte molăi care cerşesc milă în contiinu, că jocul este aşa si aşa, vrei armă exotică, păi chinuiete frate, stai în batalaie 3-4h şi atunci vei iubii jocul.

Pe mine la început nu ma atras jocul până am intrat în raid, mi-a picat o pereche de botoşei care îmi permit să car mai mult amo pt heavy machine gin, şi ma mandresc cu ei, până la urmă ma prins jocul, nici FIFA numai joc aşa de mult.