Sunt niste handicapati astia de la Bungie. In ultimele 3 saptamani nu am mai intrat decat de vreo 3-4 ori in joc pentru ca... nu mai am ce face (bine, am fost si ocupat cu facultatea, imi mananca toata ziua). Efectiv nu te motiveaza nimic sa vrei sa joci in continuare. Gear-ul se opreste la un moment dat si nu gasesti ceva mai bun, iar in cazurile rare in care gasesti trebuie sa farmezi o gramada pentru materiale, ceea ce te demoralizeaza si mai mult. Loot-ul e prost rau, dupa cum se vede si mai sus in pozele lui Renegade. Pur si simplu nu te ambitioneaza nimic in jocul asta.

Event-urile astea noi par incredibil de superficiale, nu aduc mai nimic nou, iar gear-ul primit in ele este pur si simplu degeaba. Sa nu mai spun ca daca ai o armura si o arma exotice care iti plac si sunt bune, nici macar pentru gear exotic nu mai are rost sa joci ca nu poti sa tii decat o bucata din fiecare pe tine.

Pana nu schimba chestiile astea, eu nu mai intru in joc. Oricum nu prea am timp de el, poate doar miercuri si luni seara in raid-uri, dar au mai fost jocuri care ma faceau sa nu mai invat sau sa lucrez doar ca sa le joc, as fi vrut sa fie si Destiny unul din ele