Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
25-10-2014 01:33 #1956 SP
Member
problema e baieti ca e foarte greu sa te mai aperi .
nu e imposibil , dar iti rupi degetele si nervii , nu stiu daca e mai bn , dar e mai greu , deci nu orice pusti se mai poate apara in fatza ta .
si mai e ceva legat de aparare , la nivel mare .. legendary si ultimate .. nu te mai poti apara cu apararea pe automat ca iei goluri la greu .
deci apararea care era full automata inainte este acum full manual , de asta e si greu jocul .. greu rau pana inveti sa te aperi .. nu mai merge cu un buton cu X si atat .. acum trebuie si O si la nevoie si Patrat ...
la inceput am zis si eu - ce mare porcarie au facut .. dar pe masura ce am avansat mi-am dat seama ca nu mai merge doar sa sti sa ataci ca la celelalte fifa .. trebuie sa si sti sa te aperi ft bine .