Single post: Microsoft lanseaza Microsoft Band si Microsoft Health

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Microsoft lanseaza Microsoft Band si Microsoft Health

    Astazi Microsoft a anuntat lansarea serviciului Microsoft Health, un serviciu de tip cloud menit sa stocheze informatii despre starea de sanatate a utilizatorilor, precum si alte date uzuale despre: caloriile arse in timpul activitatilor sportive, distanta parcursa zilnic si toate informatiile care le-ar putea primi de la device-urile utilizatorului care au aplicatia instalata (smartwatch, smartfone cu Android, iOS sau Windows Phone, Kinect, etc).

    Si cum acest serviciu nu se putea lansa fara un device compatibil, Microsoft a anuntat si Microsoft Band - o bratara bluetooth cu 10 senzori (GPS, monitorizarea rimului cardiac, a caloriilor arse, a radiatiilor UV, monitorizarea somnului etc). Sincer pentru mine este echivalentul unui smartwatch cu avantajul ca nu este blocat intr-un anume sistem de operare si care vine cu o prezentare care ar putea atrage un anumit tip de utilizatori, pe cei interesati de healty living si care isi verifica caloriile consumate in fiecare lingura. Pe langa brizbrizurile cu sanatatea Microsoft Band vine cu suport pentru Cortana, citirea mailurilor, a sms-urile, preluare de apeluri telefonice, starea vremii si toate bunatatile care vin de obicei la pachet intr-un smartwatch. Pretul de vanzare este de 199$ in US iar bratara vine in 3 dimensiuni diferite: S,M si L.

    Articolul despre Microsoft Health poate fi citit aici in detaliu: Microsoft Health - actionable insights for healthier living. Cel despre Microsoft Band este aici: Microsoft Band, the smart band powered by Microsoft Health.

    Iar un mic filmulet de prezentare il puteti urmari aici.
    Attached Images Attached Images microsoft_band.jpg