Quote Originally Posted by flavi_us View Post
De unde Doamne iarta-ma, pana unde, ai inteles tu asta?! Cred ca am fost mai mult decat coerent. Nu l-am terminat niciodata cu glitch.
Am inteles, nu il joci decat de o luna si tu esti vocea frustrarii altor persoane care il joaca de la bun inceput dar nu au avut sansa de drop la ceva important ? Si prin ceva important ne referim la Vex si Casca , altceva important nu este presupun
Sunt multi care il joaca de la bun inceput si au aceeasi problema. Tu il joci de o luna , altii asteapta de mai bine de o luna de zile sa le pice o bucata de gear set ca sa poate face lvl30.

Vad ca ai mai multe ore jucate pe main character decat am eu pe al meu si il joc incontinuu din ziua lansarii. Sunt curios daca l-ai omorat pe Atheon mai mult decat o singura data ? pentru ca noi (echipa mea si cu mine) am pierdut numaratoarea de cate ori a murit , si cu glitch si fara ; mie mi-a picat casca si Vex abia saptamana trecuta dupa patch. Tu l-ai omorat o singura data si daca nu ti-a picat decat o nava urata si sharduri " F**ck this sh**t , you're done? You shall be missed.

"Nu l-am terminat niciodata cu glitch" asta datorita faptului ca ai ales sa nu participi la Atheon kill cu glitch pentru ca este ... lame ?