Single post: Fotbal
-
05-11-2014 16:37 #4345 SP
\
Inteleg ce zici. Si tu ai inteles ce am zis eu. Cred ca e greu sa judeci un jucator care nu a iesit niciodata din zona in care se simte confortabil. Asa cum nu l-as considera nici pe Pele cel mai bun ever, el care a jucat in SUA si Brazilia, asta cand si atunci fotbalul european era peste. Cum s-ar fi descurcat aici? Maradona a jucat la Barcelona, Brescia, etc. Ma rog, ai inteles unde bat.
Oricum, respect enorm jucatorii care raman la o singura echipa. Gerrard a primit oferte de peste tot, la fel si Totti, Maldini, etc. Dar desi am o parere mai mult decat buna despre ei, pe niciunul nu l-as baga intr-un top 5 sa zic, tocmai pentru ca nu au iesit din zona lor de confort. Desi pe Messi l-as baga, ca a fost peste multi.
In momentul de fata forma lui Ronaldo e peste cea a lui Messi. Si inca de sezonul trecut, iar asta se vede inclusiv in performantele celor doua echipe. Cred ca mai conteaza si evolutia jucatorilor la varste mai inaintate. Intre Messi si Ronaldo e diferenta de 2 ani, iar Ronaldo nu pare sa iasa din forma pe cand Messi da. Asa s-a intamplat si cu Ronaldinho, care era un spectacol pe cont propriu. Nu stiu un alt jucator al Barcelonei sa fi fost vreodata ovationat si aplaudat pe Bernabeu.