După cativa ani de...inactivitate , din păcate am rămas în urma cu multe noțiuni și noutăți. Stiu că trebuie să iau la întors paginile de aici, o s-o fac, PROMIT, dar trebuie întâi sa-mi găsesc ceva timp...
As avea pentru voi câteva întrebări, ca sa mă lămuresc în niste probleme noi apărute,...în viața mea.
As fi mulțumit chiar si cu o confirmare din partea voastră, ca o anumita chestiune a fost dezbătută pe unde pe aici, ca sa am certitudinea găsirii ei atunci când o sa iau paginile la rasfoit.
Dacă nu, un răspuns cât de scurt ar fi și de concis, ar fi perfect.

Să dau întâi datele problemei...
Deci, i-am luat copilului un XO de 1Tb. Are deja, de un an, un 360 Slim de 250 Gb.
I-am făcut cont de Live pe UK și mai are vreo 6 luni de Gold.
Am văzut o chestie pe Net, cum ca poți juca jocurile de pe 360, pe TV prin Xbox One, folosind un HDMI. Asta ca sa nu foiesti toată ziua cablurile.
O fi adevărat sau nu?

Acum nedumeririle... (nu pot testa ceva acum, pentru ca încă nu-i dau XO pe mana, pentru ca are niște concursuri la școală)
1. Când începe să folosească XO, adresele de UK or sa meargă, dar contul/creditul de Gold se poate transfera de pe 360 pe XO?
Se bat datele contului cap în cap dacă folosești (pe rand sau deodata) ambele console? Sau trebuie sa ai doua "golduri" platite?
2. As moda 360-ul, pentru ca nu are rost sa-l mai țin așa. Dacă îl folosesc pe TV PRIN XO (cum am văzut pe Net), oare Microsoft îl "vede" ca e aranjat?
Întreb asta pentru ca nu mai știu dacă se poate face modare la 360 cu memorie dubla și facut bypass la cea originala. Nu mai rețin denumirea acestui tip de modare... Ca dacă da, nu mai conteaza.

Dacă aveți niște sfaturi, ponturi, în folosirea consolei, sau a ambelor console (în tandem), v-as fi recunoscător.
Dacă considerați că se intoxica inutil topicul, puteți scrie pe PM.
Multumesc mult.