Single post: Call of Duty: Advanced Warfare
-
Senior Member
Nu credeam ca voi mai spune asa ceva vreodata despre un joc din seria Call Of Duty, dar chiar este IN-CRE-DI-BIL. Este cel pe care-l astept ca un natang an de an dupa capodopera Modern Warfare. O fi coincidenta ca e inceputul unei noi generatii de console, nu stiu ce sa zic, dar parca s-au gandit numai la mine cand au creat multiplayerul. Toate minusurile despre care urla toti puletii de 13 ani pe internet pentru mine sunt plusuri:
- jet pack-ul este fantastic
- fluiditatea gameplayului si optiunile de traversare ale hartilor sunt mindblowing pentru un COD
- killstreakurile nu mai sunt overpowered si meciurile nu mai sunt un phuck fest de explozii in urma carora jucatorii se ascund ca sobolanii prin toate cotloanele
- camperii sunt extrem de nedumeriti, este unul dintre cele mai mari plusuri. Nu prea inteleg ei bietii ce se intampla. Tot felul de "elitisti" si rockstaruri pe youtube se plangeau zilele acestea ca nu-si pot mentine un K/D ratio constant sau ca e mult mai mic decat in celelalte iteratii ale seriei. Este o consecinta normala a 7-8 ani de jocuri identice, n-ai cum sa-ti schimbi filosofia de abordare a multiplayerului cand atatia ani ai campat ca un porc in timp ce toti pubertosii se masturbau la filmuletele tale de youtube. Nu stiu cum se face, dar in majoritatea jocurilor de ieri am avut K/D ratio de 3 sau chiar peste 4 in anumite situatii.
- trebuie sa mentionez si prezentarea: sunetul si grafica sunt superbe(il joc pe Xbox One, ma gandesc ca pe PS4 are un plus datorita rezolutiei, dar arata foarte frumos si pe icsbocs). Mai insist asupra sunetului, care e de o visceralitate fantastica si imi aduc aminte si acum cu groaza de armele din Black Ops 2 care sunau ca niste pistoale cu apa cu care trag copiii de gradinita in pauza de masa.
Cam acestea ar fi primele pareri la rece dupa vreo 4 ore de gameplay, sunt modificari extrem de binevenite si nu am decat sa-i felicit pe cei de la Sledgehammer care in sfarsit au luat taurul de coarne si au avut coite sa faca modificari.
Da este COD, da este fenomenal, da toti haterii can kiss my arse!!!