Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
Bun asa sa intervin si eu putin in multimea de posturi cu ultimate team, eu am vrut sa vand jocul dupa cateva jocuri de online cu ut, pur si simplu nu mi-a placut stilul de joc, puteam sa ma adaptez si eu si sa folosesc anumite exploituri ale gameplayului dar am refuzat. Dar i-am dat o sansa career mode unde am inceput o cariera pe world class iar jocul e fenomanal offline e cu totul altceva si chiar ma relaxez si joc de placere recomand tuturor, bine poate sunt noob in privinta unora.

Cat despre campionat, am cateva intrebari:

1) vreti de tip UCL, grupe si faze eliminatorii, sau campionat normal tur retur cu mai multe serii ?

2) sunteti de acord sa impunem cateva conditii de particupare? Cum ar fi un numar de posturi minime, vechime si o taxa modica de platit, astfel se vor inscrie doar judatorii seriosi si vom elimina o groaza de probleme pe care le-am avut in trecut.

3) vreti sa punem niste conditii la alegerea echipelor sau fiecare cu ce echipa vrea ? Eu recomand sa avem niste restrictii totusi

Se ofera cineva sa ma ajute cu organizarea pe partea de xbox one ?
1. Contează mai puțin formatul
2. Taxa ar fi ok zic eu dar fără premii pentru ca asa sigur vor ieși multi nervi, trebuie sa fie un campionat for fun.
3. Cel mai ok ar fi sa poți juca o singura data cu o echipă.