Salutare,
Mi-am cumparat aceasta tigara electronica la sfatul unui prieten din canada. El a incercat 3 tipuri de tigari in 6 luni si fiecare l-a lasat balta in cam o luna jumate. Apoi si-a luat asta, facuta in Anglia. Am avut probleme bineinteles, fiind vorba de reseller roman. E un baiat plictisit care are cateva cartuse pe stoc si m-a tinut 2 luni cu comanda. Dupa ce am trimis mailuri la compania mama din UK mi s-a raspuns ca e un reseller, mi s-a spus ce stoc are si am renuntat sa mai sper ca primesc tigara. Apoi, surpriza, saptamana trecuta m-a contactat tipul si sambata dimineata mi-am cumparat-o. Puteam sa-mi comand din Ca si sa o primesc in 2 saptamani, dar nu eram prea convins ca vreau tigara electronica. Daca nu ma mai suna tipul, nici nu ma sinchiseam prea curand. Imi place sa fumez.
M-am uitat pe foarte multe forumuri din canada, SUA si UK, iar tigarile astea evolution sunt printre cele mai apreciate pt ca au componente made in UK, asamblate in UK. M-a costat 2 mil, am primit 2 baterii de 300 ma, un incarcator usb (care incarca in 3 ore pe USB 2.0) si are un atomizor serios, solid construit din ce am vazut. Marea dezamagire a fost la patroane. Am primit 5 si le-am consumat in 2 zile. Mi-au satisfacut din plin nevoia de tigara si pot spune ca trageam cam de 20-30 de ori la vreo 5 ore distanta. Dar, am citit in intregime si forumul asta si din alte forumuri trag concluzia ca m-au tinut prea putin. Ma bucur ca m-am lasat de "analoage" cum le ziceti voi pe aici, pentru prima data in 7 ani de fumat.
Azi am comandat de pe okazii de la un user pe nume romancoins o sticluta cu 50ml de elichid. E urgent si ma oftic la culme ca a trebuit sa-mi iau tigari analoage dupa 2 zile de fumat electronic. Am vazut ca Romancoins e membru pe forumul asta. La 75 RON nu mi se pare mult pentru 50ml de elichid. Totul e sa-mi si raspunda cineva la comanda.
Sunt f multumit de tigara, de efecte dar, ce nu am vazut mentionat pe aces forum este pericolul pe care il prezinta nicotina pura. 1miligram de nicotina pura omoara un CAL.(vezi wikipedia) Am vazut ca cineva de aici spunea ca i-a amortit buza dupa ce i-a curs elichid din patron in gura. Nicotina pura, chiar in concentratii mici, diluata cu glicerina, este extrem de toxica.
M-ar interesa un vanzator de eliquid in cantitati mari. Ceva de genul 100 ml la un pret de 100 ron mi s-ar parea rezonabil, tinand cont de preturile practicate in Toronto pe Kijii sau Craiglist.