Single post: IPhone 3GS is out !
-
Admin
Mi-au trecut prin mana cateva zeci de iPhone-uri. Niciodata n-am dat de vre-unul cu probleme de semnal. De miscat se misca incredibil. Singurele lor bube pentru mine erau asa:
1. Camera incredibil de slaba si fara flash (sa vedem cum se va comporta acum tot fara flash dar cu low light abilities)
2. Tastatura care nu functiona decat in anumite programe in mod landscape (iar la butucele mele/degete era o crima)
3. Copy/paste fara de care te apuca dementa la un momemnt dat (in special cand setezi niste conturi de email)
4. Multitasking = 0. Pana si cel mai amarat telefon stie sa faca un switch intre 2-3 taskuri... Sa vedem cum va fi cu 3.0 unde nu va exista un multitasking propriu zis, ci pentru servicii importante (gen email) am inteles ca va exista un fel de daemon care le va da push la un timp setat... Vedem la 3.0 daca e ok sau nu.
5. Memory card = 0. Oricat de mult spatiu ai avea (chiar si 32GB), poate ai un aparat foto de pe care vrei sa descarci niste poze fara sa te chinui sa cari si laptop dupa tine...
6. Faptul ca nu accepta stylus... care ar permite folosirea unor programe mai avansate de desen. La ce ecran are, e si pacat.
7. Mici neajunsuri gen import SIM contacts... care se pot rezolva cu third party... dar care unui telefon destept i-ar sta bine ca default.