In sfirsit, mai exista cineva pe aceeasi lungime de unda cu mine. Am crezut ca visez sau ca citesc un post scris de mine cind ti-am citit reply-ul. E pacat ca nu sint mai multi oameni, in anumite pozitii din anumite corporatii si institutii din tara care sa gindeasca asa.

Vizavi de educatul clientelei sint intr-u totul de acord, chiar daca clientul este dezinformat poate fi educat sa se indrepte intr-o directie corecta, si da, asa cum cei ce au folosit Mac o viata asa si clientii de PC pot fi invatati sa foloseasca componente de calitate (e comparatie corecta zic eu). Ma pot lauda (ca tot s-a laudat si h0stile) ca in multii ani de experienta in domeniu nu am avut nici o problema cu produsele vindute de mine, ma refer la probleme hard, sisteme intregi care functioneaza impecabil si dupa 5-6 ani. De ce? Simplu, am pornit de la cel mai neinsmat obiect (componenta), sursa, de ce sa pun o sursa ieftina pe care scrie 450w si e defapt de 200w cind pot pune o sursa de putere reala, Chieftec, Sirtec, Silverstone, etc si am rezolvat problema sub alimentarii, are si diferite protectii si e si racita corect. Din start am rezolvat problema unui sistem intreg din prisma celei mai neinsemnate componente in viziunea multor clienti.

La partea a 2 a ma cam abtin, pentru ca nevasta imi permite, ba chiar mai mult, ma incurajeaza sa-mi fac reclama in continuare.
Stii vorba aia, fructul oprit este intotdeauna dorit. "Asa ca mai bine le lasi pe ele sa te doreasaca decit invers" (am citato pe navastamea).
Si ca sa aduc o adaugire la spusele tale, daca stam sa ne gindim putin e si normal ca partea masculina sa-si faca reclama, sa nu uitam ca partea feminina este dotata cu anumite atuuri (forme voluptoase, frumusete, finete, etc) care reprezinta auto-publicitate.

Poate ca fanboy-ul e ceva bun, nu contest, insa sa nu fie dus la extrem. Cred ca in final sint si eu fanboy, trebuie sa recunosc ca sint fanboy ficamea, so ficamea rulez.