1.Poti sa cumperi cu prepaid cards si sa alimentezi contul tau de live cu ele (cum ai si facut), insa merge si cu anumite carduri (eu cu cardul ING nu am reusit, poate te ajuta altcineva cu aceasta problema)
2.La altex poti gasi aceasta varianta :
Controller wireless MICROSOFT Xbox One Special Edition Armed Forces | ALTEX,
iar pe forumul console games poti gasi varianta COD Advanced Warfare Limited Edition aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f93...-one-sigilate/
3.Daca intentionezi sa joci in 2, bineinteles.
4.Orice accesoriu merge cu orice consola, nu e region locked xbox one.
5.Mai intotdeauna accesoriile producatorului si nu cele 3rd party sunt cele mai bune. Poti gasi official play and charge kit la pachet cu un controller aici:
Controller wireless plus Play & Charge Kit MICROSOFT Xbox One | ALTEX
In trecut am vazut ca se comercializa si separat, poate vor mai aduce.
6. Exista si suport TV si perete pentru kinect:
TV & Wall Mount pentru camera Kinect Xbox One HAMA V2 115594 | ALTEX
Cat de bun este nu pot zice, pentru ca i don't care about kinect.
7. La dublu poti juca orice joc de sport daca est fan (fifa,nba), killer instinct, trials fusion etc.
8. Sigur ca da, uite unul mult mai ieftin (nu spun ca e bun sau rau, doar mai avantajos din punct de vedere al pretului), chiar pe storeul oficial Microsoft:
Buy Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel for Xbox One - Microsoft Store
9.360 e alta poveste...dupa atata timp are multe jocuri must have. S-ar putea ca in viitor microsoft sa aduca o parte din aceste jocuri de 360 gratuit posesorilor de live gold (cate unul pe luna), fiecare rulat de emulator propriu...Pana acum insa nu au anuntat oficial asa ceva.
Daca te tine bugetul merita sa iei 360 pentru tot ce nu ai jucat si PS4 ( oare vei avea timp sa le joci pe toate?), insa...depinde ce preferi.
Dar...u nu ai avut sony, deci nu cred ca te omori dupa exclusivele sony. Daca ai ocazia sa incerci la vreun prieten care are ps3 si crezi ca iti plac go right ahead si ia si un ps4. Poate ca acum nu e must have , dar dupa 2016 sigur va fi.
10.Toate jocurile de pe xobx one se instaleaza pe hard disc.
Concluzie: Welcome to the xbox one club si pe consolegames. Have fun and keep it cool!

), insa...depinde ce preferi.
Reply With Quote