Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
Salut. Verifica in primul rand ca TV-ul este conectat fara probleme la reteaua ta, incearca sa te conectezi la internet (browser/ apps). Deconecteaza TV-ul de la reteaua ta si reconecteaza-l.Verifica activarea DHCP in routerul tau (ai activat DMZ/ rezervare pt un IP? Acel IP intranin conflict cu cel al TV-ului? Noile deviceuri pe care le conectezi pot primi auto,at un IP?). Verifica, de asemenea, ca ai instalat cea mai noua versiune firmware.

Daca nimic din toate astea nu rezolva problema ta, este o chestiune de service. Nu stiu cat ai platit pentru respectivul TV insa, in opinia mea, nu ar trebui sa accepti "jumatati de masura", deci service sau inlocuire. Bafta!

@AlanPoe mersi am rezolvat acuma , la setariile de la retea la tv era pus pe setare ip manual si erau toate 0.0.0.0 , am dat un restart la router am pus pe obtinere ip automat si sa rezolvat .

App, de la media galaxy l'am luat a fost la oferta la 4000 de lei , la domo il vazusem la 8000 si trebuie sa primesc si un hdd samsung cu niste filme 4k si ceva documentare 4k pe care dupa ce il voi viziona intentionez sa il vand sa cumpar ceva hdd de 2tb sa am pentru download seriale filme si altele.