Quote Originally Posted by ymy View Post
Pe PS4. Imediat dupa ce am instalat patchul am mai intrat in joc vreo ora sa vad daca e ceva nou si am constatat ce scriam mai sus.
Prima oara, am vazut intr-o incapere niste farfurii si un pachet de tigari care pluteau in aer langa o masa. M-am deplasat intr-o alta locatie, unde am vazut in alta incapere, niste legume care pluteau in aer. Apoi, am avut o "altercatie" cu niste indivizi in rosu si dupa ce i-am omorat, am observat ca arma unuia dintre ei plutea in aer langa cadavrul sau. Astazi o sa mai joc si am sa vad daca a fost ceva izolat sau generalizat in tot jocul.
Revin si spun ca dupa inca cateva ore de joc, nu am mai intalnit neplacerile de ieri. Am avut insa un error instant zdravan (cu ecran albastru si cod de eroare, pe care insa nu l-am notat, sa vad ce era), care m-a scos fulgerator din joc, dupa care l-am repornit. O alta chestie negativa, camera tactica cu zoom pe R2 si L2, nu a mai functionat de loc la un moment dat, indiferent ce am incercat sa fac. O puteam deschide dar nu mai facea zoom sub nici o forma si nici nu-mi mai scana inamicii. S-a rezolvat dupa un restart. In rest, toate par OK. Mentionez ca joc mereu offline.