Single post: Clubul Xbox 360
-
10-06-2009 21:34 #3232 SP
Member

Originally Posted by
mosorwvlad
Salut tuturor tocmai mi-am facut cont pe consolegames. Si vreau sa imi cumpar si eu un xbox360 in rate , eu acuma sunt cam noob in materie de console si o sa am nevoie de putin ajutor din partea voastra ! In primu rand consola vreau sa o iau in rate (un magazin care mi-l recomandati ar fi super

eu sunt din Giurgiu ) din ce am citit pe net am vazut ca consolele noi de xbox nu se pot moda un sfat ce fel de consola sa iau, ce imi recomandati sa fie wireless sau cu fir , pentru ca as vrea sa imi cumpar si un XFPS
360sa pot pune tastatura si mouse la consola. Va multumesc anticipat si astept raspunsurile de la voi !
un magazin nu cred ca iti poate recomanda decat cineva care este din Giurgiu si stie ce magazine sunt pe acolo,daca ai mediagalaxy rata de 43,5 lei/luna incearca acolo.orice 360 se poate modda.wireless sau cu fir te referi la controller? pai orice controller care vine cu 360-ul este wireless dar al doilea controller trebuie sa fie cu fir daca vrei sa folosesti XFPS-ul,cel cu fir poate fi folosit si pe pc la multe jocuri care nu prea se impaca cu tastatura.

Originally Posted by
radacyna gasisem un HDD de 20 GB la 1 mil si daia ma gandeam , si cel mai bun care ar fi de 60 GB nu? astaq il gasesc pe la 2 500 nu ?
cel mai bun este cel de 120 , uite ce iti recomand eu cumperi cel de 20 cu 100 lei apoi te duci aici: WD Scorpio WD1200BEVS - Hard drive - 120 GB - internal: Amazon.co.uk: Electronics & Photo , comanzi acel hdd si il inlocuiesti cu cel de 20 si vei avea un hdd de 120 la pretul de 290 sau 300 lei ,exista multe tutoriale despre treaba asta. dar daca nu vrei sa iti bati capul eu zic sa iti cumperi unu de 60 il gaesti undeva in jur de 200 lei.