Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4222 SP
    Member Rukax's Avatar
    @cashonly Sa-mi spui daca ti-a placut.

12 Angry Men

Un film inaintea timpului sau.Nu-mi imaginez sa vad o varianta a acestui film care sa fie colora si cu actori diferiti.Prestatia actorilor a fost perfecta.Henry Fonda si Lee Cobb au interpretat impecabil rolurile.Dialogul a fost unic si concentrat iar firul "actiunii" simplu dar si complex in acelasi timp.La inceput poate parea un film plictisitor cu niste indivizi care stau intr-o camera si dezbat procesul unui adolescent dar este mai mult decat atat.Pelicula aceasta evidentiaza faptul ca uneori subiectivitatea trebuie lasata de-o parte dar nu exclusa definitiv.Tema filmului este relatata prin majoritatea starilor umane: tensiune, nervozitate, fericire, bunatate, intelegere, mila etc.Finalul a fost perfect, nu se putea unul mai bun.Trebuie sa recunosc ca m-am regasit in pielea fiecaruia dintre personaje atat din punct vedere al logicii dar cat si sufleteste.Una dintre capodoperele lui Sydney Lumet.Recomand.
    Attached Images Attached Images film_591w_12angrymen_original.jpg