Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4225 SP
    Member Rukax's Avatar
    The Fountain

Intrucat sunt un fan al filmelor lui Darren Aronofsky, Requiem For A Dream si The Wrestler fiind preferatele mele, realizasem zilele acestea ca mi-a scapat The Fountain.Dupa ce l-am vizionat nu eram 100% convins de mesaj, considerand ca au lipsit unele replici care au fi putut sa sporeasca ideea filmului(acum nu sunt eu scenarist sau regizor sa zic ce lipseste unui film sau nu dar imi pot da cu parerea). In general eu nu prea notez filmele dar consider ca acesta isi merita nota de pe IMDB.Din punct de vedere vizual intr-adevar a fost superb, in special scena de la sfarsit care a fost extraordinar realizata.Subiectul este unul destul de profund, cu un mesaj legat de conditia umana si de incercarea de a fi depasita.A fost interesant cum povestea s-a desfasurat pe mai multe planuri existentiale, ca au fost fantastice sau nu.Prestatia lui Rachel Weisz a fost uimitoare si onesta, dar si Jackman s-a descurcat minunat in rol de protagonist.
    Attached Images Attached Images 51xe44yvgpl.jpg