Salut aburitorilor de pe forum !!!

Mi-am luat si eu in urma cu vreo cinci ore un dura-c de la Janty autohton. Par a fi netrase la xerox cu toate ca acumulator cu buton am mai vazut recent pe un sit si NU erau Janty dar erau mult mai ieftine. Am versiunea alba si observ ca nu are niciun desen pe acumulator. Putin dubios. Face fum mult (o.k) dar gustul este unul metalic. Am mai intilnit acest gust tragind din alte baterii stricate.

La inceputul lunii Mai anul acesta am inceput vaporizarea globala cu un set (cehoslovac) de la platinium, cumparate de linga Teatrul Ion Creanga din Piata Amzei in Bucuresti, firma (oradeanca) ce se ocupa cu produse promovate la tv si in reviste... Pretul era unul bun: 190 lei, doua atomizoare, doi acumulatori, usb, priza normala, incarcator auto si 12 cartuse incluse in pret. Isi faceau treaba dar in interval de o luna am schimbat de patru ori acumulatorii iar duminica trecuta mi-a luat foc bateria ce era la incarcat asa ca am dus setul inapoi.

De Janty dura-c am deocamdata o parere buna, l-am cumparat ca nu aveau pe stoc inca Janty stickuri...

Incarcatorul scrie "Janty" pe el, este chinezesc si identic cu cel de dse... Sailebao. Atomizorul este foarte oblic inauntru, ve-ul absorbant fiind aplecat (prea) spre perete. Observ sub acel "ve" niste puf, ceva nou inca neintilnit la tigarile anterioare. Am versiunea cu cercul auriu. Gaurile la atomizor si la unul dintre acumulatori sint prost finisate. Oare ce or zice americanii, la ei or fi la fel !? Inca nu am scapat de acel gust de praf metalic... Parca primele fumuri azidupamasa erau mai bune. Bine, am terminat deja prima rezerva si deja pun picaturi... Poate ca sint amestecate dar tot de marlboro sint ambele. Si disting gusturile destul de bine inca...