Quote Originally Posted by alessio87alex View Post
Sa imi cumpar The Last Word de la Xur sau nu? The Last Word Exotic Review | PlanetDestiny.com

Am Dragon's Breath momentan si voi face rost si de Pocket Infinity dupa exotic bounty. In rest nimic exotic la arme.

Sa imi pastrez strange coins pentru ceva mai bun? Totusi am inteles ca The Last Word ar fi destul de bun pentru Cruciable.
eu il am ,primit in nightfall(adevarat e pana la 300 si nu 331),dar ..:

pentru pve nu e ok sincer ..da sigur il poti folosi..dar nu e cel mai eficient (range prea mic ca sa poti face pve cu el cum trebuie,gloante putine si perkuri care nu-l recomand - gen firefly sau explosive shots care sa compenseze neajunsurile )
pentru pvp - il folosesc recunosc si este foarte ok..atat timp cat te rezumi la lupte 1v1 si ai precizie buna..orice peste 1 devine cam greu datorita celor 8 gloante si reload speed scazut .Plus trebuie sa-ti placa sa folosesti hand cannons

Personal saptamana trecuta il puteam imbunatati la 331 dar am refuzat ..deoarece in pve nu-l folosesc.. exista alternative mult mai bune..plus ocupa slotul de exotic la arme (unde prefer altceva).
Singurul reason pentru care trebuie cu 331 ar fi in iron banner..(unde statusurile de attack conteaza la arma)

Asa ca iti recomand sa le pastrezi pentru altceva sincer..(dar daca esti mor dupa hand cannons si pvp..poate..desi exista alternative legendary si care nu blocheaza un slot de exotic )