Single post: PSN Games!
-
Banned
Eu mi-am luat Elefunk, si e destul de marfa pt doar 5$. E challenging fara sa fie prea dificil, si are si un mod hotseat, in care fiecare jucator smulge cate o piesa pe principiul Jenga.
BCR l-am luat pe Xbox, ca nu aveam PS3 pe vremea aia (ca am asteptat modelul de 80GB cu DS3). Am fost foarte entuziasmat din trailere, dar dupa ce l-am luat am jucat 4 nivele si m-am oprit. Nu-mi place ca progresia in nivel nu se desfasoara doar side-scrolling, de la stanga la dreapta, si devine putin haotic si fara sens la un moment dat, nu mai stii pe unde sa te duci. Pe urma ajungi la boss, si apropo bossi sunt ft bine realizati din fericire, insa pierzi toate vietile pana descoperi oarecum cum functioneaza sa-l bati.
(Parca eram in WoW la raidurile cu Last Resort unde stateam saptamani intregi sa descoperim cum sa trecem de prima faza la un boss nou pe care nu-l mai batuse nimeni.)
Dupa care tre sa reiei intreg nivelul ca sa ajungi iar la boss, unde most probably o sa pierzi toate vietile si de data asta. Abia din a 3a incercare, dupa multe frustrari in a replaya nivelul again and again, sa zicem ca reusesti sa-l termini. Apoi pe map esti atacat din nou in elicopter, si urmeaza acel nivel identic iar.