Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
20-01-2015 10:18 #4250 SP
Why so serious ?
Ce-am mai vazut si eu in ultima perioada...sigur imi scapa cateva, dar cam asta-mi aduc aminte acum.
The Interview - 7/10. Mie mi-a placut foarte mult, imi plac comediile si umorul lui Seth iar acest film, desi este super idiot, este exact ceea ce ma asteptam sa fie si chiar m-a binedispus.
The Judge - 8/10. Un film foarte bun, cu o poveste interesanta plina de suspans, un film in care fimografia si acting-ul sunt la inaltime. Nu aveam nicio asteptare de la el si recunosc ca m-a uimit.
The Theory of Everithing - 8/10. Un film bun, dar nu excelent. Am vazut filme biografice mult mai bune. In schimb acting-ul a fost fff bun si aici ma refer la toata lumea, dar in special Eddie Redmayne si Felicity Jones.
The Grand Budapest Hotel - 9.5/10. Nu aveam absolut nicio asteptare pentru filmu asta, inafara de cast-ul arhicunoscut, dar trebuie sa recunosc ca m-a dat pe spate. Scenariul, culorile, coloana sonora de exceptie, felul in care este filmat, acting-ul, cam fiecare aspect mi s-a parut foarte bun, iar tehnica de filmare m-a dus cu gandul la filmele vechi 
Gone Girl - 8/10. Un film foarte bun, plin de suspans, cu un scenariu bun (dar ma asteptam sa fie facut dupa fapt real) si acting foarte bun.