Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Borderlands Remastered Bundle vine pe PS4 si Xbox One
-
Senior Member
Asa este. In teorie, totul e demential. Insa parerea mea e ca energia si resursele consumate pentru remasterizari ii indeparteaza atentia developer-ului de la crearea de continut nou. Asta e problema mea fundamentala, de fapt. Mai ales cu studiourile mari. Oricat de bine ar duce-o o anumita companie, e mai dificil si mai costisitor sa desfasori mai multe proiecte in paralel. Nu spune nimeni ca materialului reciclat ii lipseste calitatea, dar vreau diversitate, mai ales intr-un moment in care am impresia ca noul hardware incepe sa isi dea drumul. Traiasca noua generatie de copilasi si noua generatie de console! Nu vreau sa o ard aiurea, dar daca ai un PS4, nu ai niciun motiv pentru care sa nu iti iei si un PS3, iar asta e valabil si pentru consolele de la Microsoft. Ai un hardware pe care il poti procura ieftin, o librarie uriasa de jocuri (continut pe care iarasi, il obtii cu costuri minime) si nu trebuie sa traiesti sperand ca titlul X din generatia trecuta va fi portat, ci il poti lua direct. Pe langa asta, atat Microsoft, cat si Sony ofera o tona de continut si pentru generatia anterioara prin subscription-uri.
Intr-adevar, nu ma obliga nimeni sa il cumpar. Dar nu pot sa nu ma intreb catre ce alt proiect ar fi putut fi directionat bugetul respectiv cand vad ca scrie "Remastered" pe coperta.