Asa este. In teorie, totul e demential. Insa parerea mea e ca energia si resursele consumate pentru remasterizari ii indeparteaza atentia developer-ului de la crearea de continut nou. Asta e problema mea fundamentala, de fapt. Mai ales cu studiourile mari. Oricat de bine ar duce-o o anumita companie, e mai dificil si mai costisitor sa desfasori mai multe proiecte in paralel. Nu spune nimeni ca materialului reciclat ii lipseste calitatea, dar vreau diversitate, mai ales intr-un moment in care am impresia ca noul hardware incepe sa isi dea drumul. Traiasca noua generatie de copilasi si noua generatie de console! Nu vreau sa o ard aiurea, dar daca ai un PS4, nu ai niciun motiv pentru care sa nu iti iei si un PS3, iar asta e valabil si pentru consolele de la Microsoft. Ai un hardware pe care il poti procura ieftin, o librarie uriasa de jocuri (continut pe care iarasi, il obtii cu costuri minime) si nu trebuie sa traiesti sperand ca titlul X din generatia trecuta va fi portat, ci il poti lua direct. Pe langa asta, atat Microsoft, cat si Sony ofera o tona de continut si pentru generatia anterioara prin subscription-uri.

Intr-adevar, nu ma obliga nimeni sa il cumpar. Dar nu pot sa nu ma intreb catre ce alt proiect ar fi putut fi directionat bugetul respectiv cand vad ca scrie "Remastered" pe coperta.