Eu unul nu cred ca se aloca resurse atat de mari pt. aceste remasterizari. De fapt, as spune pt. majoritatea, intrucat GTA V e o exceptie, de exemplu. Insa multe dintre ele nu sunt decat niste portari si un mic upgrade de engine. Mai ales acum cand PS4 xi XO sunt x86-uri... practic iei varianta de PC si o convertesti. Pentru developeri si publisheri chestiile astea sunt "money in the bank"... stiu ca nu pierd bani (mai ales daca titlul a avut succes la vremea lui).

Ba sunt cazuri in care remasterizarea este extrem de simpla si o adevarata placere pt. developeri. Ganditi-va la jocurile care au fost gandite la o scala mai mare (texturi mari, efecte extra, rezolutie mai mare, etc.), dar care au fost taiate/limitate pentru ca X360 sau PS3 nu puteau mai mult. Ei bine, la acelea nu trebuie sa faca altceva decat sa scoata acele limitari...

Eu unul pot sa va garantez ca si la urmatoarea generatie, cand cu siguranta vom trece la 4K, vom avea parte de aceste remasterizari... Nu de alta, dar un 720p arata urat rau de tot pe un 60-70" or above