incep sa nu mai inghit deloc WEB APP .

totul e din vina webapp-ului - vorbesc de boti . da sa inchida odata Webapp-ul .

e o chestie buna si comoda pt unii ( eu cumpar numai de pe consola ) dar daca e o bresa mare de securitate in ea sa se inchida .

pana nu se inchide - nici o sansa sa isi revina piata .

cand fac profit - sub o anumita suma nu prind niciodata un transfer bun pt ca la sume derizorii intra botii .

la un jucator de 24.000 botul e setat la 21.000 . si curata tot de acolo .

Si nu - nu mai vreau sa joc cu echipe setate , eu vreau echipa mea cu neymar aguero si etc . imi vine greu sa mai joc cu city sau real sau barca , vreau sa am jucatori pe stilul meu si nu ii gasesc pe toti la o echipa .

EA trebuie sa faca ceva .
1. sa inchida webapp-ul .
2. sa mai arunce jucatori buni pe piata ca sa scada preturile la ei avandui multi .

ei sa zicem ca au calculat ca la 1.000.000 de utilizatori sa fie 1.000 de aguero in pachete . dar acum sunt 3.000.000

iar oamenii nu mai trag pachete .

cumpara coins . si astfel EA nu mai asaneaza piata pachetelor .

sunt niste mecanisme educative de piata , care va ajuta multa in inconstient in viata reala . nu e rau deloc .

s-a ajuns la situatii si preturi enorme si nu se mai respecta nici o regula din anii trecuti de exemplu .

devine enervant sa stai cu banii gramada si sa nu poti sa iti iei un jucator decent - bunicel . sau te apuci sa joci cu medii care iti scot peri albi .. trebuie sa faca ceva .

dar esential este primul pas INCHIDEREA WEB APPului , l-au mai facut in trecut sper sa il faca iar .

eu am coins din trading si matches egal aproape eu si ma joc si fac tranding , deci nu se pune problema la mn de vreun interes .