Quote Originally Posted by Shiro View Post
Amice...nimeni nu a incercat pe altcineva sa convinga ca jocurile indie sunt "DABESS" sau mai stiu eu ce. Insa devine penibil cand vezi ca cineva incepe sa se planga si sa denigreze (mai mult sau mai putin) un gen de jocori pe care TU (persoana care se plange), pur si simplu nu esti facut sa le joci. Iti place jocurile AAA? Foarte bine si ma bucur pentru tine...dar nu te apuca sa improsti cu noroi in orice nu-ti place. Ca sa numai spunem...este doar opinia lui...si toti stim ca opiinile noastre sunt subiective. Daca pentru el jocurile indie sunt "crap"...nu inseamna ca sunt si pentru altii.

Irrelevant stuff: Mai degraba prefer sa joc un 2D platformer si sa trag cu lasere in avioane rectangulare decat sa sar pe cladiri sau sa alerg pe piste
Stii cum vad eu problema?nu ma deranjeaza cu ceva anume indie-urile,dar prefer sa le joc pe tableta sau maxim ps3.nu mi-am luat ps4 sa ma joc indie-uri.as prefera sa-mi dea teme sau discount-uri mai mari la alte jocuri,poate niste remake-uri la jocuri oldies but goldies asa cum faceau odata pe ps3(hitman,splinter cell,theme hospital,worms,bomberman,monopoly,gta3/vice city,etc)Ar putea da ceva mult mai interesant si la fel de ieftin pt ei,dar nu indie-uri dupa indie-uri.sa scoata dracu si ceva sporturi care sa foloseasca camera aia ca o am cumparata de un an si o folosesc pe post de microfon.