Salut! Ma gandesc sa fac si eu acelasi lucru cu consola mea, tocmai mi am luat un PS3 Super slim 12gb si as vrea sa i atasez un hard.Pentru a nu intalni complicatii ma gandeam sa mi achizitionez mounting brackets urile de la PCgarage.Am cateva intrebari pentru voi pentru ca sunt in necunostinta de cauza la capitolul console si nu are cine sa ma lamureasca. Eu am modelul CECH-4004A, brackets urile de pe pcgarage sunt pentru modelul CECH-ZCD1BXD, as vrea sa stiu daca are vreo relevanta. Am deschis capacul consolei pe partea unde se introduce hardul si nu vad nici o diferenta fata de cea din video, eu cred ca sunt stas venite din fabrica si este exclus ca un model sa aiba o anumita dimensiune iar alt model alta dimensiune, dar na, cine stie, poate stiti voi exact care e treaba.
In al doilea rand as vrea sa intreb daca cineva de aici a reusit si totul a mers bine, hardul a fost instalat cu succes, consola a pornit si ii recunoaste hardul cel nou cu spatiul sau de stocare.
In al treilea rand as vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca aceasta modalitate sa nu functioneze iar consola sa nu recunoasca hardul si sa ramana tot de 12gb.Iar daca da, de ce?
Am citit ca trebuie sa am la indemana un stick cu ultimul firmware.Ce este acest firmware si de unde il pot downloada? Acum vine problema hardului care, daca bine am inteles, trebuie sa fie un hard sata de laptop, 2,5'', cu 5400rpm.E de preferat sa formatez hardul inainte? Daca bine am citit, hardul, trebuie sa fie format pe Fat32 si nu pe NTFS.
Sper ca cineva de aici sa ma ajute cu raspunsuri la intrebarile mele newbie . O seara buna va doresc!