Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
16-02-2015 23:54 #5191 SP
Member

Originally Posted by
adiradu
Eu joc de prin noiembrie anul trecut, am inceput cu off-line dar e cam prea liniar mediul ala

In ultima vreme: exclusiv online si mai ales in cupe.
In alta ordine de idei, ma tot intreb cum or juca cei din liga 1, ca vad ca sunt ceva colegi pe aici din zona aia, daca cei din 6-7 unde ma invart eu au loturile alea pline de Messi si Ronaldo si bat tot de rup...
Daca stii cum sa ti faci echipa, nu trebuie sa ai jucatori de sute de mii de coins.
Nici handicapul nu prea conteaza, decat daca dai de un jucator de aceeasi valoare cu tine.
In 90% din cazuri daca esti mai bun decat un adversar, il bati cu tot cu handicap, sau chiar daca are echipa mai buna...