Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
17-02-2015 13:31 #5207 SP
Senior Member
parca toti au inceput sa joace pe High Pressure / Team Pressing / si intrare prin alunecare. Deja nu mai pun pret pe DNF-ul ala...pt 50 de coins in plus pe meci din acel DNF prefer sa nu ma mai consum cu adversari de genul. Cand vad ca meciul este un simplu haos, alergatura, pase lungi, alunecari, faulturi, intreruperi ale meciului la fiecare minut pt fault sau offside..am gasit un buton PAUSE > FORFEIT MATCH 
Asa trec catre urmatorul adversar, poate mai calm si cu tact.
Inca ceva, fata de FIFA14, paote mi se pare mie, insa la meciurile pe ploaie jucatorii tot timpul tind sa primeasca pase in spate...deseori nu mai ajung balonul..un fel de Wrong Timing intre pase, deplasare, viteza mingii si reactie!
Stress....
PS: legat de echipe si jucatori scumpi..sincer inainte, la lansare cand nu avem bani multi, cumparam foarte tacticos jucatorii, aveam grija ca banii investiti sa fie cat mai bine echilibrati cu performantele jucatorilor.
Asadar avem performante foarte bune cu Ramos (GER1), cu Vargas (BPL)
L-am inlocuit pe Ramos cu Choupo-Moting IF...PRAF! 7 meciuri un singur gol ...l-am bagat pe Ramos in locul lui si mi-a facut Hattrick! 
L-am inlocuit pe Vargas cu Balotelli > Sturrige > Diego Costa ....nu mai dau randament!
e ceva putred la mijloc