Single post: The Order 1886
-
Member
L-am primit si eu sambata pe la 12. Cu cateva pauze, mi-a luat cam 10 ore sa-l termin, eu fiind tipul de gamer care nu ma grabesc si caruia ii place sa exploreze amanuntit tot ceea ce este de explorat.
Jocul este superb ca si grafica, dar parca totusi barele negre imi creau din cand in cand senzatia ca nu vad decat o parte a imaginii care de fapt ar fi pe tot ecranul. Partea audio mi s-a parut de asemenea buna, bine implementata pe domenii: voci personaje, sunetul focurilor de arma, sunetul efectelor speciale si a mediului ambiant.
Gameplay-ul mi s-a parut putin greoi. Personajul se misca destul de lent si cu o oarecare inertie.
Nu sunt prea multe de facut in acest joc. Secventele cinematice lungi si o parte din cele de lupta, la care de fapt asisti cu controlerul in mana si mai apesi din cand in cand pe cate un buton, nu sunt cele care sa ma entuziasmeze. Chiar daca povestea este buna, jocul tot nu are acel feeling care sa ma faca sa-mi doresc sa-l joc din nou, cu atat mai putin cu cat scurt fiind, am memorat deja toate capitolele si nu mai este nimic ce sa-mi fi scapat sau de care sa nu-mi aduc aminte.
Cu siguranta ca jocul nu este de nota 5 ci de undeva intre 7 si 8, dar nu-l consider un joc care sa merite pretul cu care este vandut.
O poveste buna, bine reprezentata grafic si audio, nu este suficient ca sa-l faca un JOC bun. Jocul este in primul rand joc, in care predominant trebuie sa joci, nu sa stai cu controlerul in mana, sa vezi si sa asculti. Producatorii au incercat sa dea lovitura tocmai cu povestea, dar au ignorat faptul ca majoritatea gamerilor vor sa JOACE, nu sa asiste.