Single post: Microsoft ne arata viitorul cu display-uri si gadget-uri subtiri

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Microsoft ne arata viitorul cu display-uri si gadget-uri subtiri

    2015 ar putea fi numit anul Microsoft. Si de ce nu? Nici nu a inceput bine anul si au avut conferinta de prezentare a noului sistem de operare Windows 10, a integrarii noii console Xbox One in ecosistem, a prezentarii noului headset de realitare virtuala Hololens, a unui smart TV dedicat mediului business si putem continua. Da putem continua cu prezentarea lor la GDC in Martie, cand au de gand sa arate lumii ce poate noul lor DirectX12, cu prezenta la Mobile World Congress unde au de anuntat noi membri ai familiei Lumia, cu lansarea din vara a noului Windows 10...

    Si nu se opresc aici. Tocmai au lansat un video in care impartasesc lumii viziunea lor referitor la gadgeturi portabile, display-uri subtiri si flexibile, interactiunea cu ele si cum ar putea ele sa ne faca viata mai usoara. Personal consider ca Microsoft este pe calea cea buna, chiar daca este blamat de multa lume pentru ceea ce este - un gigant informatic, pentru influenta lor negativa, in cele mai multe cazuri, de-a lungul ultimilor ani asupra a tot ceea ce tine de software si mici dezvoltatori. In ultima perioada au reusit sa se reapropie de oameni, in mare parte prin angajarea a unor persoane tinere cu "lipici" la public, si ma refer la Satya Nadela, Phil Spencer si Joe Belfiore, prin lansarea unor produse accesibile, prin PR si ascultarea activa a parerilor cumparatorilor, dar si printr-o viziune a viitorului.

    Videoclipul poate fi urmarit mai jos. Va doresc vizionare placuta si nu va sfiiti sa ne impartasiti parerea voastra dupa vizionare!

    Attached Images Attached Images 2787343-hololens7.jpg