Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PC Gaming
-
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
Distractia cu Battlefield 3 si GTA 4 m-a facut sa pierd o ora aiurea. Le-am lasat asa si am intrat in GTA 5 de pe PS4 unde am facut niste curse online cu baietii de pe forum.
Stii care e partea cea mai enervanta? Ca altora le merge perfect fara nimic. Eu trebuie sa ma chinui 2 zile sa instalez un amart de plugin care nu merge pe niciun fel de browser si stai, dupa ce reusesc sa-l instalez imi da erori. Dupa ce reusesc sa-l fac sa mearga nu mai am niciun chef si normal ca a 2-a zi nu mai merge.
Normal ca orice problema pe PC se rezolva cu un instal de windows... Dar nu o sa ma pun sa instalez in fiecare zi. Sa nu mai spun ca daca vrei unele jocuri sa le joci CO-OP via Steam, ai nevoie de Hamachi (Killing Floor, CS Source, etc). Sistemul de invite apare cand are chef. Cand voiam sa joc Dead Island cu Ink, stateam cate 10-15 minute pana reusea sa se conecteze.
Ups, sunt cam off-topic.