Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Microsoft Hololens?
Din pacate creatorul sau a murit acum cateva zile in accident de masina. RIP. Nu avem nici cea mai mica idee daca Microsoft va continua proiectul sau nu. Insa oricum Microsoft Hololens era mai mult un device de Augmented Reality (cum e si Google Glass) decat Virtual Reality.
Quote Originally Posted by Rasko View Post
Mie sincer mi se pare o porcarie asemanatoare nebuniei cu 3d gaming acum cativa ani si va muri la 6 luni dupa lansare.
Man, 3D-ul a fost (si ramane) un gimmick - in opinia mea. Executat si foarte prost de-altfel... Eu am renuntat la 3D in mai putin de 6 luni cat zici tu acolo. Insa VR-ul e cu totul alta mancare de peste. Daca la 3D se fac mici "smecherii" si efecte pentru a-ti pacali ochii si a-ti da impresia ca 2D-ul acela are adancime... well, la VR e "the real ****" (ca sa zic asa). Aici este fix opusul incercat de tehnologia 3D. Nu incearca sa pacaleasca nimic, doar iti afiseaza lumea in 3D (asa cum este dealtfel - or at least so they say). Partea complicata e ca trebuie sa faca asta tot folosindu-se de 2 ecrane 2D...

Pentru mine va merita doar si pentru simplul motiv ca asa pot sa ma uit la un ecran de 120" fara sa platesc o avere. Imersiune completa (nu deranjez femeia de la telenovelele pe TV)... Partea cu "plimbatul" prin VR nu ma intereseaza - sper ca tot ce tine de control sa pot face ca si pana acum cu un gamepad. Cred ca mi-as lua un headset de VR doar si pentru filme - ma atragea solutia de la Sony care e pe piata de ceva ani, insa e scumpa ca naiba. Ganditi-va ca headset-ul de la Sony este 1000$, si este strict pt. filme... pe cand un Oculus Rift e 300$ si face de 10 ori mai multe chestii.

---------- Post added 06-03-2015 at 15:39 ----------

Quote Originally Posted by Rasko View Post
Da, vor fi cucoane impresionate ca vor putea face kangoo jumps cu Jude Law.
Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Daca vine cu un tech demo Madalina Ghenea cred ca iti vei schimba parerea
Radeti voi... radeti... dar cred ca zona unde va avea cele mai mari vanzari va fi industria pornografica...