Quote Originally Posted by Cgx View Post
daca la mine te referi - da - normal ca l-am vazut .

Ronaldo a fost mediocru , iar Real o rusine , daca vrei sa subliniezi pe cineva pt omul meciului e Huntelar de 2 ori mai bun ca Ronaldo aseara .

in Fifa Ronaldo este bestial , dar in realitate are 30 merge pe 31 de ani , in max 2 ani pleaca de la Real iar cariera lui e in declin , a jucat in ultimele 3 meciuri ft prost a fost fluierat si injurat , si a tras tare aseara , dar e greu dupa 30 de ani la jucatorii de viteza el nu dribleaza el e genul pe fortza .

Eu sunt sigur ca a fost o manevra a lu EA , chiar ma asteptam la asta , sunt curios daca o sa bage si o echipa TOTW tare diseara e anuntat Suarez si David Luiz
Cum sa spui asa ceva Ce daca are 30 de ani, la fizicul care il are eu iti spun ca joaca lejar pana la 35 de ani +. De unde sti tu ca pleaca de la Real in 2 ani si ca e cariera lui in declin ? Ai vorbit cu Caracatita Paul si Mama Omida si ti-au prezis viitorul ? Ba frate cand va aud ce aberatii spuneti imi vine sa o iau razna.

Cat despre meciul de aseara ce pot sa zic, spectatorii niste cretini, in loc sa ii incurajeze pentru ca sunt iesiti din forma si unii jucatori importanti au fost si sunt accidentati ei ii huiduie.