Ce site TRIST.

Mail primit la ora 17.00

"Îți mulțumim pentru comanda plasată în cadrul campaniei Noaptea Devoratorilor de Prețuri! Viața nu este despre reduceri la electrocasnice, electronice sau jocuri, ci despre cum să ne facem viața mai frumoasă cu ele. De asemenea, viața este despre a fi înțelegători și mai buni unii cu alții. Astfel apreciem anticipat înțelegerea pe care ne-o vei acorda în ceea ce privește livrarea comenzilor. Am fost copleșiți de numărul foarte mare, prin umare există posibilitatea ca unele comenzi să fie livrate partial, cum este cazul si comenzii tale. Pentru produsele ...... nu putem confirma livrarea, din cauza epuizarii stocului. Îți mulțumim încă o dată pentru că înțelegi că nimeni nu e perfect, dar în același timp te asigurăm că ne dăm toată silința in a imbunatati calitatea serviciilor! Al tău magazin preferat, cu cel mai mic preț din România".

Nu as fi fost suparat daca as fi stat la coada si nu as mai fi prins produsul/produsele.
Dar cand vad ca au fost persoane care au putut rezerva in 2 magazine acelasi produs, iar eu sunt uitat parca asa ma apuca un "Hate Rage" de imi vine sa le Rezerv in Magazin toate jocurile ca mai apoi sa le spun ca nu pot confirma cumpararea ca nu mai am bani.