RUSINE ALTEX & MEDIAGALAXY!

Pe mine m-ati pierdut de client. Pana acum am tot avut probleme destul de mici, de genul ca a lipsit un produs din comanda sau a intarziat o precomanda, dar am zis ca asta e, se mai intampla. De data aceasta insa m-am simtit scuipat in fata cu o nesimtire cum nu am vazut la niciun alt magazin, online sau retail.

Am stat aseara (ca prostul, ca puteam sa fac orice altceva) si am zis ca hai sa le fac vanzare, sa mai ajut si eu magazinele romanesti, sa se laude si ele cu super comenzi. Si am facut 5 comenzi separate chiar daca mi-a nenorocit bugetul (comanda ajunsese la aproximativ 1.000 RON, n-am cumparat in viata mea atatea jocuri odata). Initial nu vroiam sa iau nimic, dar cand am vazut reclama la TV despre Noaptea Devoratorilor de Preturi Altex ruland din 5 in 5 minute, mi-am calcat pe suflet.

Eu comenzile le-am facut la putin timp dupa ora 20:00, adica din momentul in care au zis ca incep. TOATE produsele atunci cand le-am comandat erau IN STOC. Azi am primit email-uri in care sunt anuntat ca TOATE comenzile mele au fost ANULATE pentru ca produsele NU SUNT IN STOC!

Am vazut pe multi care le-au luat apararea si i-au laudat. Imi pare rau dar eu nu pot decat sa le spun ca au fost niste nesimtiti si ca pe mine si familia mea m-au pierdut de client. Voi face si eu reclamatie dar ma tem ca nu ajuta la nimic. Ma voi intoarce la a cumpara jocuri de la unguri, de pe ebay/amazon, RobertDinu si altii, care nu-si bat joc de oameni.

Sper sa intrati in FALIMENT cu aceeasi usurinta cu care mi-ati schimbat mie statusul comenzilor din COMANDA FINALIZATA in COMANDA ANULATA!!!