Single post: As dori cateva sfaturi pentru Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ...
-
Senior Member

Originally Posted by
Strike105X
Ca bard poti face si solo decent ca si arcas ? Iar pe mine doar Summoner ma intereseaza sincer ca ruta la Arcanist.
Cat despre restul mersi, dupa cel achizitionez voi incerca Cerberus XD.
Job-urile ( in cazul se fata Bard si Summoner ) sunt destinate ,in special, jocului in echipa sau party. Dar in FFXIV totul este f. flexibil si clasele sunt echilibrate asa ca poti face solo decent si cu un tank ( in cazul meu de ex.). Daca vrei sa joci solo ramai archer ( doar dez-echipezi Soul of the Bard care il obti la level 30) si da ca Archer faci mai mult damage ca Bard. In plus la Archer ai f multe skill-uri cross class fata de Bard care isi imparte tree skill -ul doar cu Pugilist si Lancer. In cazul Summoner acesta poate "invoca" pets sau Primal-Egis care te pot ajuta mult in solo quest dar ai si mai multe comenzi petru ca pet-ul vine cu "pet actions" separate( vezi link-ul de la Summoner ). Oricum ca sa primesti si alte skill-uri care sunt cross class trebuie sa urci si alte clase si asa ai ocazia sa experimentezi ce-ti place. De aceea am mentionat sa nu iti bati capul cu alegerea initiala. Am intalnit cazuri in care cineva si-a ales clasa de start DPS dar a ales la urma Tank pentru ca s-a simtit mai implicat in joc. Daca vrei DPS pur cu high damage input atunci iti recomand Monk, Ninja , Black Mage sau Dragoon.