Exact. NFS Shift va fi vandut la 60$ desi contine doar 80 masini si 8 circuite, in timp ce GT5 Prologue contine 60 masini si 6 circuite.

Acum am inceput si eu sa-l joc. Mai am cateva curse din clasa A, dar nu cred sa termin clasa A prea curand. Cele 4 curse sunt foarte grele: 2 pe Suzuka( mi se pare foarte greu circuitul, trebuie sa mergi perfect), una pe Fuji Speedway( asta e destul de OK) si Daytona( mi se pare cel mai usor circuit, cu o masina puternica poti sa castigi foarte usor pe el). Desi consider Daytona destul de usor, cursa va fi foarte grea deoarece trebuie sa imi intrec oponenti intr-un singur tur( cei drept intr-un Ferrari F430).
Grafica si sunetul sunt foarte bune, mai ales grafica. Unul dintre cele mai frumoase jocuri de PS3. Un singur lucru nu-mi place: AIul. Are o singura linie, iar daca tu mergi pe aceeasi linie cu el dar la o viteza mai mica acesta intra-n tine. In unele depasiri intra-n tine si de da afara de pe pista( circuit), iar astfel poti pierde cateva pozitii. Pacat ca nu are damage sistem, dar bine ca acesta va fi prezent in jocul full