Single post: Campionat FIFA 15 Seasons - PS4
-
Member

Originally Posted by
rhadoo69
Mda.. ca urmare a acestui mesaj primit de la un baiat ce pare a fi mult mai implicat decat mine, cumulat cu faptul ca in prima etapa i-au fost date 6 puncte lui kostelinho pe motiv ca nu m-am prezentat (si el s-a dus imediat sa spuna) doresc sa fiu eliminat din campionat si toti sa primeasca 6 puncte (inclusiv cei cu care am jucat si de la care am luat puncte) pentru ca asa mi se pare cel mai corect
Astept un mesaj pe privat in cazul in care gasiti o alta solutie mai potrivita pentru ca nu vreau sa va stric campionatul.. Am ramas cu un gust amar.. prea va luati in serios unii

Diferența dintre noi 2 e că eu atunci când intru într-un campionat cu mai multe persoane îmi asum și o anumită responsabilitate că voi respecta un program sau, dacă nu pot, îl voi stabili de comun acord pe parcurs. Oricum ar fi, îmi dau interesul, iar dacă voiam să joc când aveam eu chef, acum un meci, peste o lună altul, atunci rămâneam la kick off - single player.
Situația ta, așa cum mi-ai lăsat de înțeles în răspunsul pe care mi l-ai dat pe pm, e că vineri seara și în weekend te distrezi și n-ai timp de fifa. Nu cred ca ar avea cineva vreo problemă cu asta, atâta timp cât anunți dinainte.
Consider că singura "soluție" pe care o cauți pentru acest campionat și pentru tine în special e una simplă, să stabilești de comun acord, înainte, programul unei etape.