Reamintesc si eu pe aceasta cale ca avem un Regulament care trebuie citit inainte de a incepe sa se faca reclama in fel si chip. Am fost si ramanem deschisi la alternative ale fumatului... sunt mai bine de 8 luni de cand promovam acest lucru fara a cere absolut nimic in schimb (cel putin nu material). Insa abuzul unor astfel de reclame mascate sau nu va fi sanctionat fara nicio problema. Faptul ca anumite linkuri au fost acceptate (in special la inceput, cand nu prea erau alternative), nu inseamna ca acceptam cu capul plecat useri care isi pun chiar in nume www.site-de-tigari-electronice.ro.

Nici macar o persoana fizica nu a fost oprita in a comercializa pe aria de Bazar, insa pentru persoanele juridice trebuiesc aplicate regulile economiei de piata, indiferent de marca pe care o reprezinta. Fara suparare, mie ca persoana juridica mi se cer mii de euro ca sa-mi pun numele site-ului in alta parte, pe cand altii cred ca pot abuza de acest lucru fara a plati un sfantz.

Prin urmare, ca sa nu mai se supere nimeni, nu se mai accepta nici-un link la site-uri romanesti decat pe baza unui contract. Am incercat sa fim deschisi pentru toti si uite unde am ajuns (la imposibilitatea de plata a hostingului)... Asa ca va rog in continuare sa tineti discutia pe tema tigarii electronice, si nu a celor care incearca in Romania sa "sparga piata". Va recomand sa recititi din posturile anterioare, sunt sigur ca veti gasi indeajuns de multe informatii pentru a va lamuri despre tigarea electronica. Vom incerca in continuare sa raspundem celor mai exigente cerinte referitor la informatii. O zi buna va doresc !