Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Monky, repet, daca vrei sa cumperi eventual pipa de acolo de unde fac comanda ( sau te referi la contracost in sensul sa o imprumute pentru test? ) putem aranja sa o adaugam la comanda mea. Deja transportul e gratis pentru ca am decis sa imi fac provizii si e comanda mai mare. Riscurile cu vama sau tva inca nu sunt cunoscute dar daca vrei sa ti le asumi poti veni sa le ridicam impreuna din vama.
Partea cu review-urile...e fain sa faci testele si sa compari, insa una din marile hibe la chistoacele astea electronice este fiabilitatea. Multe merg excelent primele zile, sa vezi cat fum/abur face chiar si aia de 70 lei (prima zi desigur).
Later EDIT: Daca o sa am acel penstyle te ajut cu el pentru review, stabilim sa ne vedem in perioada cand faci testele si ti-l imprumut pentru proba, no charge (maxim o ora
) Oricum, legat de comanda, transportul de acolo e 15$ pt comanda sub 200$ asa ca mai mult conteaza cum decurg lucrurile, si o sa va povestesc.