Quote Originally Posted by MonkY View Post
Gluma zilei:
I: De ce Bloodborne nu are harta (si de ce nici nu are nevoie de harta)?
R: Pentru ca majoritatea joaca dupa walkthroughs si game guides

Serios acum, mai e cineva pe-aici care-l joaca asa "in ceatza" ca mine? Adica vreau sa stiu daca mai e cineva care nu s-a uitat pe net la niciun boss fight videos, nu a stat sa citeasca vreun ghid legat de Bloodborne... care pur si simplu a luat jocul fara sa stie nimic din el. Pentru ca am nevoie de parerea acelui cineva care mai joaca la fel ca mine... Ori am imbatranit eu, ori jocul asta nu vrea sa ma ajute deloc. N-am idee cate ore am bagat in joc pana acum (sunt lvl 40 or so), si nici nu am idee ce procent din joc am terminat... insa pana acum am un feeling ca mi s-a prezentat cam 0.5% din story, mi s-a explicat cam 1% din ce sa fac... Am avut vreo 5-6 boss fights, dar dupa ele nu am ramas decat cu niste items si eventual inca o cale de explorat. Asa o tine tot jocul si trebuie sa ghicesc de ce am facut ce-am facut... apare cineva care sa spuna o poveste, ceva... sau asta e jocul? Intreb si eu ca nestiutorul... nu e nevoie de spoilers, doar sa-mi spuneti daca sa-mi fac iluzii sau sa fac ciocu' mic si sa omor in continuare?
Da eu! credeam ca sunt singuru dezorientat. Am mai scris si pe paginile anterioare. N-am idee unde sa ma duc, ce sa fac, din cand in cand ma blochez ca nu gasesc calea. Iteme....la fel, primele de la inceput, n-am gasit nimic mai bun decat alea. Hunter Axe + 7. Sunt lvl 78 si am omorat vreo 7 bosi cred. Poveste? ce poveste? dai si omori pana ajungi la un boss dupaia il cauti pe urmatoru...Eram obisnuit de la demon souls, oricum per ansamblu sunt multumit de joc insa cred ca mergea o harta. Cel mai mult ma oftic ca am ratat treaba cu elleen the crow si probabil multe altele pt ca nu citesc de pe ign sau alte site-uri, incerc sa descopar eu insa se pare ca gresesc asa.