Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Android 5.0 "Lollipop"
-
\
Nu am mai fost niciodata atat de dezamagit de un update Android de cand ma stiu. Nu pot vorbi din pacate despre mai multe versiuni ale altor dispozitive, unii par a fi multumiti de update, dar ce se intampla la Moto X e teroare. Desi ma asteptam sa primesc update-ul super repede, l-am primit dupa o luna, acum dupa 3 luni cu el, telefonul e cu 50% mai incet, are lag si stutter constant, aplicatiile dau crash cu nemiluita si e absolut stresant uneori. Parca m-am intors la Android 3.0. Desigur ca l-am resetat deja de cateva ori, fara sa folosesc vreun backup, incat sa fie totul cat mai curat, dar nici asa nu e ok. Se misca greu pentru versiunea de Android rulata si specificatiile telefonului. Un M8 sau G3 cu Lollipop, desi au ambele skinuri foarte greoaie, mai ales LG, se misca mult mai bine. La mine e absolut teroare, iar Motorola nu a schimbat mare lucru la OS.
Parerile pe net par a fi impartite, jumatate sunt multumiti de Lollipop, cealalta jumatate in care ma aflu si eu e dezamagita. Telefonul e un dezastru si nu ma pot baza pe el pentru mare lucru. Car oricum si un 6+ dupa mine pentru iMessage, dar cred ca in curand voi renunta la Moto X si il pun frumos in cutie si il depozitez. E mare pacat felul in care ruleaza la cum arata telefonul. E de departe cel mai frumos telefon al meu din ultimii ani, iar la cate am schimbat e clar ca m-a impresionat design-ul daca spun asta.
Sa mai pomenesc ca e absolut varza camera foto? Iar cea frontala inca sacadeaza si se vede oribil?