Quote Originally Posted by Cgx View Post
cu echipele bune , tu ai scriptul cu tine , scriptul ii transforma pe cei cu echipa buna in cizme si pe cei cu o echipa de 81-82 in mari viteji

e clar ca cineva in div a 6 a cu asa echipa , joaca fff prost , normal se distra cu tine chiar si contra scriptului , doar o fi avut bulan de 1-2 negraci la pachete si si-a facut echipa messi bale neymar sunt ieftini , cam 5.000.000 toti , daca iti cadea orice negraci gen ibra SIF , ii iei pe toti linistit ,

eu in cupa aia intr-o semifinala am batut unul cu echipa de 87 cu 9-2 . eu mi-am downgradat echipa pe la 83-84 . iar in finala m-am chinuit cu unul de 81-82 . deci traiasca scriptul si caile dubioase ale EA-ului

spor la coinsi , si parerea mea , pana nu iti faci echipa ft buna nu mai trage pachete , noi am tras 100-200-300 de pachete pe zi si nu am prins nimic - ai fost simpatic ca tu ai tras 3 pachete si erai revoltat ca nu ai prins nimic

Nu stiam de acest script si ca exista asta in FIFA. Pana acum FIFA a inseamnat sute de meciuri in offline cu amicii, turneu de 60+ echipe fiecare cu jumatate si jucam cateva luni la un turneu. Si desi sunt into gaming de ani de zile si probabil unii de pe forum ma stiu de cand s-a pus prima stire pe portal, in FIFA sunt n00b Jucam de placere cu amicii, fara sa stiu de glich-uri si bug-uri ce puteau fi exploatate.

Ultimate Team joc de curand si am urmatoarea echipa :

De Gea - Carvajal / David Luiz / Boateng / Alaba - James Rodriguez (Hernanes) / Luka Modric (Pogba) / Gundogan - Schurlle / Lewandowski / Sanchez si joc 4-3-3.

In paranteza sunt rezervele.
Am 100 jocuri in Ultimate, 90% online. si acum ma mentin in liga a6a, nu reusesc sa urc momentan.

Ceva feedback sau sfaturi?