Quote Originally Posted by Sensorium21 View Post
Salut, am o consola xbox 360 de cateva luni si mi-ar placea sa activez Xbox Gold, am incercat trialul de 30 de zile, am reusit dar nu mergea, am apelat la live support si am inteles ca problema ar fi regiunea unde ma aflu, am incercat sa creez un cont de uk aceleasi probleme. Tin sa mentionez ca in urma problemelor intampinate am primit din partea lor un cod pentru o luna dar valabil pentru regiunea UK. Cum aveti voi activat Xbox Gold ( cont de uk, cumparati din comert de la noi coduri sau de pe ebay, aveti completat cu date reale contul etc) ?? Mi-ar fi de mare folos sa ma ajute cineva. Cu stima
Îți faci cont cu o adresă de UK (un magazin, un hotel sau ceva), iar pentru a cumpăra abonament de live apelezi la site-uri precum allromedia.com, cheapxboxlive, cdkeys etc.

Salut. Am si eu o intrebare. Am cumparat un xbox 360 acum vreo 2 ani la mana a 2-a, si nu mai tin minte daca e modat RGH. Stiu sigur ca e modat cu LT3.0 (pana acum am folosit DVD-uri cand ma jucam) dar nu mai tin minte daca are si modare RGH. E posibil sa fie 'bimodat' , si daca da cum pot afla daca are si RGH ?

Mersi anticipat.
Aici nu discutăm despre piraterie!