Quote Originally Posted by Rasko View Post
Unde anume in catacombele catedralei? Am cautat-o in zona respectiva si nu mai dau de ea. Poti spune mai exact?
practic daca o aveai deja in catedrala asteptand pe scaun, dupa ce bati boss-ul respective (Mergo's Wet Nurse), te intorci la cathedral ward si de la lampa te intorci in spate si pe acolo o vei lua usor in jos catre catacombele catedralei. ea ar trebui sa fie acolo intr-un colt, cu un plod langa ea

@Monky

Mie nu-mi mai functioneaza spoiler tag-ul de cateva zile. de fiecare data cand pun ceva cu spoiler tag, cand postez mesajul imi da o eroare care-mi spune ca practice incerc sa postez un mesaj blank (si ca nu am min de 5 caractere).

@Monex

ai rabdare pana la sfarsit, si ar fi ideal sa poti juca toate trei finalurile. ai sa vezi atunci

---------- Post added 04-04-2015 at 20:49 ----------

PS @Monex

si se poate argumenta ca poate fi un simplu om care viseaza sau ca totul se petrece intr-un dreamworld care poate functiona precum un univers paralel [/QUOTE]

---------- Post added 05-04-2015 at 12:51 ----------

Quote Originally Posted by Derek24 View Post
După ce s-a terminat jocul mai are rost sa continuam? Ma refer dacă vor da arme noi and staff..

daca ai luat toate armele posibile in primul playthrough, atunci iti mai ramane doar una pe care o poti lua doar jucand un anumit final al jocului (sunt 3 posibile, doua dintre ele iti ofera posibilitatea sa cumperi aceasta arma noua, o data ce completezi unul dintre cele doua finaluri si intri in new game plus).

si pe langa asta, ai batut toti bosii (chiar si cei optionali)? ai vizitat toate locatiile cu secrete si side quest-uri?